The Lieblings

Let Them Have It!

Helsinkiläisen The Lieblingsin voimapopilla on juurensa yhtyeen jäsenten useissa entisissä ja nykyisissä kokoonpanoissa (esimerkiksi The Pansies, The Sugarrush, Shadowplay, The Wrecking Queens ja MHNT). Edellä mainittuun faktaan on turha juuttua, sillä tärkeintä on se, että The Lieblings julkaisi toisen albuminsa Let Them Have It helmikuun 2017 lopussa.

 

Kvartetin demokratia on entisestäänkin syventynyt: Let Them Have It -pitkäsoitolla kaikki yhtyeen jäsenet pääsevät solistin rooliin. Take Us To Your Leader -debyytistä on ehtinyt kulua jo yli kolme vuotta, mutta sitä ei huomaa mitenkään (paitsi VIELÄ parempina kappaleina ja VIELÄ sävykkäämpänä soittona). Kitaristit ovat nikkaroineet entistä isommat pedaalilaudat, joten katkeransuloista säröäkin riittää. Lyriikoiden puolesta albumin voi arkistoida huoletta “tytöt, pojat ja tykkääminen” – osastoon, tummempia sävyjäkään pelkäämättä.

 

Albumin ensisingle Spark otettiin viime vuoden lopussa mitä lämpimimmin vastaan. “Paras suomalainen voimapopkappale vuosiin”, iloitsi Rumban Jarkko Fräntilä. “Totaalista taivautta”, hihkui taas Stopshakehoneygo – blogin Antti Granlund. Vuoden biisi – listoilla se oli muun muassa MTV.fi- ja One Chord To Another – sivuilla.

 

Linkit:
“Spark” -musiikkivideo
“Big Girls of Summer” -musiikkivideo
“It’s All Gonna Fall” -musiikkivideo

The Lieblings suoratoistopalveluissa:
iTunes
spotify
Deezer