Koisorockin viralliset jatkot!

Shamrock_232x101
koisorok-pien
Velmu_232x101

Koisorockin virallinen jatkoklubi järjestetään perinteiseen tapaan Tikkurilan Ravintola Shamrockin yläkerrassa klo 22 alkaen!

 

klo 22.00

Ovet auki!

klo 23.00

Maarit & Sami Hurmerinta

klo 00.00

Pasianssimies

klo 01.00

Hope

 

Voit hankkia liput jatkoklubille ennakkoon Koisorockista tapahtumapäivänä! Lipputulot menevät kokonaisuudessaan Koisorockin hyväksi!

Liput vain 10e + 2,5e narikka paikan päällä!

 

Jatkokulubin fb-eventti!

Maarit & Sami Hurmerinta

Maaritin ura esiintyvänä artistina käynnistyi jo 1972 – ja se on kantanut vahvana peräänantamattomuuden, hienojen kappaleiden, omaperäisen laulutyylin ja äänen ansiosta.

 

Keikoilla Maaritin vierellä on Sami Hurmerinta ja heidän molempien tekemisessä on läsnä voimakkaasti rakkaus musiikkiin ja tekemisen into.Hurmerintojen uralle mahtuu käsittämätön määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä mm. Jäätelökesä, Hymypoika, Jos tahdot tietää, Neito ja ylioppilas, Lainaa vain ja viimeisimmältä levyltä suosituksi muodostunut Joidenkin kaa – kappale.

Maarit & Sami Hurmerinta2

Pasianssimies

 

Pasianssimies on kielipeliä Suomen- ja Englanninkielen välillä. Menobiisien groovaavat sovitukset takaavat kaksinkertaisen nautinnon. Tämä nelikko antaa kaiken keikalla!

Olen kuka olen, Pasianssimies.

Pasianssimies

HOPE

 

HOPE on Tikkurilassa vuonna 1997 perustettu Stidilä-Rockin ruhtinas. Bändi on uuden kokoonpanonsa voimin julkaisemassa uutta materiaalia syksyllä 2017 ja energisistä live-keikoistaan tunnettu HOPE tullaankin tulevaisuudessa näkemään entistä aktiivisemmin lavoilla.

Hope on:
Sulo – Laulu & Kitara
Pörsti – Rummut
Ide – Basso
Juhku – Kitara

Hope